När vi kan ses?... Maj funkar det?

Jag har varit extremt upptagen idag vilket resulterat i denna fasligt dåliga bloggning! Usch skäms på mig. Jag lovade ju er lite mer insider info om mig och det dyker snart up har bara en obligatorisk grej som jag ska göra först!

Men medans jag gör den ska jag samtdigt kolla på denna snygging!


Fast Breakfast tips

Min frukost bestär av Havregryns gröt, med Äpplen mjölk och kanel..Mycket gott nyttigt och du blir mätt!

Tid: 5 Min max

1 dl Havregryn
2 dl Vatten
salt
1/2 Äpple
lite kanel
mjölk

1. Häll upp havregryn i en tallrik häl på vatten och lite salt,
2. In i micron i ca 3 min
3. SKär samtidigt Äpplet i bitar
4. Ta ut gröten läg på äpplen häll på mjölk och kanel

Mums!



Senare idag tänkte jag berätta lite mer om mig själv!
Do u like that?

The problem with the dead animals...


Ni kanske inte har missat att Blondinbella så fint blev ATTAKERAD av djurrättsaktivister som inte gillar att hon bär päls på hennes bloppis där hon fick en flådd mink. Attakerad är inte direkt rätt ord men se för er själva



Läs artikeln i aftonbladet Här

I do love shoes...

Who doesn't loves shoes? I do I do I do!!

Drömskor från ASOS.com



Jag har i och för sig ett par röda som är nästan likadana men de är så fina så enkla så snygga så HÖGA!!

Blondinbella, Kissie, Stina, Kenza... osv

Jag lovde ju igår att jag skulle skriva vad jag tycker om olika bloggdesigner, då de kända som Blondinbellas, Kissies, Kenzas, Stina-Lee.

Jag tänkte börja med min favorit: Nevnarien fantastisk design, duktig tjej också and of course a Rocker..

Blondinbellas
är ju Spotlife som har gjort den är snygg på det sättet då jag gillar när det är skugga bakom och det har hon, rosa är alltid gulligt även om Illrött är mer sensuellt (dock går det inte att ha ser för färligt ut!)

Kissies var bättre förr när hon var medlem på spotlife men jag gillar den lila färgen hon har idag men hon borde byta ut bilden, eller sätta den i den storleken som den riktiga bilden är!

Stina-Lees är fin men hon har haften länge nu kanske dags för en ändring?

Kenzas är lite små tråkig måste jag säga hon själv verkar vara en go och gla tjej men layouten är rätt tråkig men tycker det är kul att hon har lagt in en filmsnutt. Jag är absolut inget Tokio Hotel fan men det livar upp!

That's what I think...

Blodröda Jordgubbar

Vardags lyx är för många att göra manikyr och kanske få hår och make up lagt av en stylist. Visst det är det men idag har jag en annan lyxigt grej. Jag äter härligt röda svenska jordgubbar! Icke växthus odlade. Detta är vardagslyx, de ätes just nu med mjölk.. smak av sommar mums!


Gossip girl - The dating machine

Om ni missat Gossip girl kanske ni också missat att den inte får ihop par efter par i serien utan också in real life. Penn Badgley och Blake Lively är väl de två som håll ihop längst det vill säga aka Dan och Serene. Sen har även Leighton Meestesr aka Blairs pojkvän Sebastian Stan gästspelat. Det har även ryktas om Taylor Momsen aka Jenny och Chace Crawford, Nate, men det verkar också vara just rykten och sen har vi det sista ryktet Ed Westwick och Jessica Szohr. Chuck and Vanessa verkar faktiskt vara sann!



Skit i alla datingsajter vill söker du en partner försök komma med som skådespelare i Gossip Girl och det verkar lösa sig rätt bra....

Kisses

090209 - Almost in Beverly Hills

Imorgon kommer vi ha ett datum näst intill Beverly Hills. 090210, 90210. Tycker den nya serien är lite småbarnslig men det gör inte  att man slutar titta på den endå! Förstår inte detta, dock föredrar jag den äldre. Men de har ju med både Kelly, Brenda och Donna i den nya det två tidigare nämda har ju redan visats men som ni ser nedan så är Tori Spelling med igen!





        Vs     

The day is soon over...

Nu har jag precis som många andra vardagliga *host* svenskar, tittat på beck, endel tittar på gunvald och M.Persbrant. Shoppade faktiskt en tröja idag, på HM inte min vanliga butik men de har vissa plag som är roliga, imorgon är det tillbaka till verkligheten, måndag.. fast 1 timmes jobb kanske inte är någon verklighet...



Kirsten igen, Miu Miu.. my past, my present, my future....

Katie Holmes - Miu Miu

Well, well, well

De nya Miu MIu bilderna med Kaite Holmes som modell är Splendid! men jag föredrar fortfarande de lite äldre med Kirsten...

 









Blogg Design

Nu har jag små pysslat lite med designen den får duga så länge men jag är inte helt nöjd, Vad tycker ni om andras bloggares design typ de stora, Blondinbella, Kissie, Kenzas, Stina-lee osv.. om ni skirver en kommentar så lovar jag att jag berättar om vilka jag tycker är ganska tråkiga vilka jag tycker är supersnygg och vilka som borde byta ut sina fortare än kvickt!


Melodifestivalen- Alcazar

Att Melodifestivalen är patetisk och bara ett medel för artisterna och SVT att tjäna pengar är ganska känt lika känt som att låtarna bli sämre och sämre för varje år, till och med artiterna blir sämre och sämre, var det som tillät Caroline af Ugglas att ställa sig på scen och sjunga!??? Alcazar var väl okej men de låter lika dant som de alltid har gjort, dock är jag avundsjuk på Lina hedlunds ben.. Oh give me... please..

Ruby in red - Let the gossip begin...

New blog new start, eller hur är de som det sägs. haha

Jag är här nu! Och jag tror ni har saknat en blog som denna, hemligheter, tävlingar, nyheter. Ni har nog hört just det förut men lita på mig denna blogg är inte lik någon annan. Ni kommer märka ... Jag måste bara jobba upp min design först för den jag ahr nu är j*vlig ful och inte alls jag. Men först väntar Rödvin och jordgubbar... och stan I need a new dress or two..

Kisses and Hugs..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0